Kunst in uw bedrijf

Wij leveren niet alleen rechtstreeks aan de consumenten maar wij leveren ook aan restaurants, hotels, groothandels en andere tussenhandelaren. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner die u hoge kwaliteit schilderijen kan leveren dan willen wij graag met u samenwerken.

Interieur
Zo kunnen wij u bijvoorbeeld van dienst zijn wanneer uw bedrijf de wanden van de vergaderkamers, de ontvangsthal of de rest van uw bedrijfspand op wil fleuren. En natuurlijk op een wijze die past bij uw bedrijfsstijl.

Schilderij van uw bedrijf
Een mooi olieverfschilderij van uw bedrijfspand - op basis van moderne foto of historische foto.

Relatiegeschenk
Ook zakenrelaties kunt u verrassen met een persoonlijk cadeau. En wat dacht u van het jaarlijkse kerstcadeau? Portretschilderijenfabriek.nl maakt het mogelijk er een heel persoonlijk invulling aan te geven - bijvoorbeeld via onze cadeaubon of een op maat gemaakt schilderij.

Cadeau
Informeer naar onze cadeaubon voor een artistiek en persoonlijk cadeau. Ideaal voor een verjaardag, jubileum, relatiegeschenk of afscheid. Leuk om te geven en erg leuk om te krijgen! En erg eenvoudig te regelen: stuur ons een bericht met de naam van de begunstigde, het gewenste bedrag (elk bedrag is mogelijk) en uw naam/bedrijfsgegevens t.b.v. factuur.

Productpresentatie / advertentie
Portretschilderijenfabriek.nl verzorgt hoge kwaliteit schilderijen van uw product of advertentie. Toon uw product in stijl in advertenties, op beurzen, shows en bedrijfspresentaties.

Contact
Mochten wij uw bedrijf kunnen helpen of mocht u meer informatie wensen, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!