Veel gestelde vragen

AANLEVEREN VAN EEN FOTO
Kan ik mijn foto eerst laten beoordelen?
Ja, natuurlijk. Voor een mooi resultaat is het belangrijk dat de foto die u aanlevert van goede kwaliteit is. Heeft u twijfels, stuur hem dan gewoon even op via e-mail of post.

Krijg ik mijn foto terug als ik hem met de post verstuur?
Ja, wij sturen uw originele foto samen met uw portretschilderij terug.

Kan ik de foto eerst laten bewerken om te zien hoe het schilderij er uit zal zien?
Ja, we kunnen eerst een voorbeeld maken. Liever een andere achtergrond, personen toevoegen of juist weglaten? Pas als u tevreden bent laten we het ontwerp schilderen.

Kan ik een portretschilderij in een bepaalde stijl laten maken?
Ja, onze portretschilders kunnen uw portretschilderij in elke stijl schilderen. Kijk bij onze voorbeelden of stuur gewoon een voorbeeld van een portretschilderij dat u aanspreekt mee.

HET SCHILDERIJ
Hoe is de kwaliteit van het schilderij?
Wij werken uitsluitend met academisch geschoolde portretschilders. Al onze portretschilders zijn al jaren actief als professioneel portretschilder.

Is mijn portretschilderij wel echt geschilderd?
Ja, elk portretschilderij dat u koopt via Portretschilderijenfabriek.nl is 100% handgeschilderd in olieverf. Wij verkopen geen prints, bewerkte prints, etc.

Moet ik mijn portretschilderij in laten lijsten?
Nee, uw portretschilderij is standaard opgespannen op een houten spieraam. De zijkanten zijn beschilderd, dus u kunt het zo ophangen. 

In welk formaat kan ik een portretschilderij laten schilderen?
U kunt bij ons kiezen uit een groot aantal standaardmaten. Natuurlijk kunt u een afwijkende maat bestellen. Mail ons het gewenste formaat en wij geven u zo spoedig mogelijk een prijsopgave.

GARANTIE
Wat is de ``Niet Goed Geld Terug`` Garantie?

Bij ons krijgt u garantie. Als het schilderij klaar is, mailen we u een digitale foto van het schilderij. Pas als u hebt aangegeven helemaal tevreden te zijn, zal het worden afgerond. Bent u onverhoopt niet tevreden over de kwaliteit van uw portretschilderij, dan geld onze niet tevreden, `geld terug`-service. Kijk ook in onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

VERZENDEN
Op welke wijze wordt mijn portretschilderij verzonden?
Wij verzenden uw portretschilderij naar een lijstenmakerij bij u in de buurt. Daar kunt u het schilderij ophalen. Op uw verzoek kunnen we het schilderij ook bij u thuisbezorgen.

Is mijn portretschilderij goed verpakt?
Ja, uw portretschilderij wordt eerst gewikkeld in een stevige folie en daarna verpakt in een speciaal voor ons ontwikkelde kartonnen doos.

LEVERTIJD & VOORRAAD
Wat is de levertijd van een portretschilderij?
De levertijd van een portretschilderij is circa  6 weken. Vraag naar de levertijd voor uw schilderij.

PRIJZEN & BETAALWIJZE
Zijn alle prijzen inclusief BTW?
Ja, al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Moet ik eerst aanbetalen?
Ja, bij Portretschilderijenfabriek.nl betaalt u 25% aan.